Köpa adresser till privatpersoner

Här kan ni köpa adresser till privatpersoner som kan sökas fram utifrån flera olika parametrar och källor. Detta gör att vi kan leverera en mängd olika varianter av register över privatpersoner till lägsta möjliga pris.

Vuxna
När man ska köpa adresser till privatpersoner som ä över 16 år så är processen enkel och snabb. Privatpersonerna söks fram utifrån ålder, kön, inkomst, län, kommun, postnummer, ort, personnummer. Få uppgifter, antal och pris genom att göra en offertförfrågan längst ner på denna sida. Adresser till privatpersoner är färskvara och vi jobbar endast med uppdaterade adresser för att ni ska få bästa möjliga resultat på era kampanjer.

Villaboende
Söks fram utifrån ålder, kön, kommun, län, postnummer, riktnummer, ort. Det går det även att söka fram fritidshusägare. Läs mer här >

Bostadsrättshavare
Söks fram utifrån län, kommun, postnummer, postort, ålder mm. Läs mer här >

Vårdnadshavare
Söks fram utifrån barnens ålder, kön, län, kommun, postnummer och postort. Personregister med individer under 16 år levereras med tillskrift ”Till vårdnadshavare för:”.  Läs mer här >

Jubilarer
Sök fram personer som fyller jämt. Beställ adresser till make/maka/partner. Läs mer här >

Köpa adresser till privatpersoner
Adresser till privatpersoner levereras som standard i MS Excel eller på färdigutskrivna adressetiketter. Klicka på knappen ”Skicka en offertförfrågan” nedan för att få antalsuppgifter och pris på just den målgrupp ni är intresserade av.

Köpa adresser till privatpersoner
Förnamn
Efternamn
Postadress
Postnummer
Postort

Tillval
Ålder
Telefon
Mobiltelefon
Boendeform
Villaägare
BRF-boende
Målsman
Inkomst

Reklamutskick
Kundregister
CRM
Registeruppbyggnad
Undersökningar
Registren levereras i Excel-format via e-post, antingen som bifogade fil eller med en nedladdningslänk. Registret är inte på några sätt låst utan är fritt att använda vid flera tillfällen.
Passa på att samtidigt beställa färdigutskrivna adressetiketter av hög kvalitet med valfritt tilltryck. Pris 0,50 kr/etikett + 189 kr i porto och hantering.
Vill ni se en demo av hur registret är uppbyggt, är det bara att kontakta oss, så löser vi det.