Sveriges samtliga fastighetsägare i Fastighetsregistret

Beställ adresser till taxerade eller lagfarna ägare till utvalda fastigheter i Sverige direkt från Fastighetsregistret.

Fastighetsinformation från flera källor
Genom Adressleverantören kan ni få fram register över alla typer av fastigheter och fastighetsägare. Genom att plocka data från flera olika källor och i realtid samköra t.e.x. Fastighetsregistret från Lantmäteriet, Skatteverket, Bolagsverket m.fl. får vi fram dagsfärska uppgifter till alla typer av fastighetsägare.

Starta en sökning
Via knappen nedan kan ni genomföra en sökning på just de målgrupper som är intressant för er. Fyll i frågorna och information om vart resultatet skall skickas. När körningen är klar mailas en offert till er med information om hur sökningen är gjord, antal träffar, pris, leveranstid och eventuella andra förslag på hur målgruppen kan se ut.

Ingen beställning
Att göra sökningen i Fastighetsregistret är helt kostnadsfritt och innebär inte att ni beställt registret. Beställningen görs först efter det att ni tackat ja till den offert ni tar emot.

Fastighetsregistret
Fastighetsnyckel
Taxerings ID
Typkod (fastighetstyp)
Aviseringsnamn (ägare)
C/O (ägare)
Gatuadress (ägare)
Postnummer (ägare)
Postort (ägare)
Land (ägare)

Vill ni ha tillvalskolumner så lägger vi till dessa utan extra kostnad. Vissa tillval finns bara för vissa typer av register.

Taxeringsvärde
Fastighetsbeteckning
Län (fastighet)
Kommun (fastighet)
Församling (fastighet)
Gatuadress (fastighet)
Postnummer (fastighet)
Postort (fastighet)
Boarea
Lokalarea
Skogsareal (ha)
Åkermark (ha)
Reklamutskick
Kundregister
CRM
Registeruppbyggnad
Undersökningar
Registren levereras i Excel-format via e-post, antingen som bifogade fil eller med en nedladdningslänk. Registret är inte på några sätt låst utan är fritt att använda vid flera tillfällen.
Passa på att samtidigt beställa färdigutskrivna adressetiketter av hög kvalitet med valfritt tilltryck. Pris 0,50 kr/etikett + 189 kr i porto och hantering.
Vill ni se en demo av hur registret är uppbyggt, är det bara att kontakta oss, så löser vi det.