Köpa adresser till företag

Köpa adresser till företag ur vårt företagsregister som uppdateras dagligen och innehåller alla företag och verksamheter i Sverige. Vill ni köpa adresser eller e-postadresser till företag med eller utan etiketter och e-postadresser så anger ni detta i er förfrågan.

Eget urval – Gör förfrågan här

Söker ni ett speciellt urval av adresser eller e-postadresser till företag hjälper vi er att hitta det ni söker. Fyll i formuläret och beskriv målgruppen ni är ute efter så noga som möjligt så återkommer vi med uppgifter om antal företag och priser. Sökningen är helt kostnadsfri.

Om ni söker ett visst antal företag så ange även detta så att vi kan justera sökningen och komma med förslag på hur vi kan uppnå detta antal.

Priserna beror på antal företag, vilka uppgifter ni behöver, vilket företagsregister vi måste plocka adresserna från och hur ni vill ha dem levererade. Gör er förfrågan här

Färdiga register i webbshoppen

Det billigaste sättet att köpa adresser är att beställa något av alla de färdiga register som vi erbjuder i webbsbbshoppen. Där finns företagsregister för varje kommun i Sverige och varje län. Det finns rikstäckande register över Sveriges största företag och för utvalda branscher. Registren är lika väl uppdaterade som om ni gör ett ”eget urval”, fast billigare. I och med att vi har färdigdefinierade frågor i databasen för dessa register så har vi minimalt med arbete för att skapa dessa leveranser så kan vi hålla ett riktigt lågt pris på dessa färdiga register. Till webbshoppen (öppnas i nytt fönster)

Adresserna är även klara för att skicka till tryckeri.

Köpa adresser till företag

Vad kan vara bra att tänka på när det är dags att köpa adresser till företag?

Att köpa adresser till företag kan vara en effektiv strategi för att expandera din kundbas eller genomföra marknadsföringskampanjer. För att få ut mesta möjliga av ditt köp är det viktigt att tänka på flera faktorer, inklusive företagets storlek, omsättning, bransch, och geografiska plats. Nedan är några tips och överväganden för att göra det bästa valet när det är dags att köpa adresser till företag.

1. Företagsstorlek:
När du väljer vilka företagsadresser du ska köpa är det viktigt att tänka på företagsstorleken. Små, medelstora och stora företag har olika behov och resurser. Om du riktar dig till småföretag kan det vara klokt att välja mindre företag som är mer benägna att ha behov av din produkt eller tjänst.

2. Omsättning:
Företagsadresser baserade på omsättning kan vara användbara för att skapa en målgrupp som är i linje med din affärsstrategi. Om du säljer produkter eller tjänster med en högre prislapp kanske du vill fokusera på företag med högre omsättning, eftersom de är mer benägna att ha budget för ditt erbjudande.

3. Bransch:
Att rikta in sig på specifika branscher kan öka din chans att hitta potentiella kunder som är intresserade av ditt erbjudande. Om du säljer programvara för sjukvården är det logiskt att inrikta dig på företag inom hälso- och sjukvårdssektorn.

4. Geografisk plats:
Geografisk riktning är avgörande för många företag. Om du har en lokal eller regional inriktning kan du använda geografiska kriterier som län och kommun för att selektera företagsadresser. Till exempel, om du driver en restaurang i Göteborg, kan du rikta in dig på företag inom en viss radie från din plats.

5. Kvaliteten på adresslistan:
Det är också viktigt att överväga kvaliteten på de företagsadresser du köper. Se till att leverantören av adresserna har uppdaterad och noggrann information. Gamla eller felaktiga adresser kommer att vara ineffektiva och slösa bort din tid och resurser.

Sammanfattningsvis är det viktigt att göra en noggrann planering och överväganden när du ska köpa adresser till företag. Genom att ta hänsyn till faktorer som företagsstorlek, omsättning, bransch och geografisk plats, och genom att se till att du köper från en pålitlig källa, kan du öka dina chanser att nå framgång med din marknadsföringsstrategi. Och kom ihåg att du kan hitta företagsadresser till försäljning i vår webbshop för att underlätta din marknadsföringsstrategi.

Köpa företagsregister
Företagsnamn
Post- och besöksadress
Län
Kommun
Telefon
Antal anställda
Startdatum
Bransch (SNI och klartext)
Orgnummer
Omsättning (endast AB)
Namn på VD kan väljas till
Reklamutskick
Kundregister
CRM
Registeruppbyggnad
Undersökningar

Registren levereras i Excel-format via e-post, antingen som bifogade fil eller med en nedladdningslänk. Registret är inte på några sätt låst utan är fritt att använda vid flera tillfällen.

Passa på att samtidigt beställa färdigutskrivna adressetiketter av hög kvalitet med valfritt tilltryck. Pris 0,50 kr/etikett + 189 kr i porto och hantering.
Ladda ner nedanstående demo i MS Excel format för att se hur registret är upplagt. Klicka på länken för att starta hämtningen och välj ”Öppna” i dialogrutan som kommer upp.
Ladda ner demo >>