Köpa adresser till företag

Köpa adresser till företag ur vårt företagsregister som uppdateras dagligen och innehåller alla företag och verksamheter i Sverige. Vill ni köpa adresser eller e-postadresser till företag med eller utan etiketter och e-postadresser så anger ni detta i er förfrågan.

Eget urval – Gör förfrågan här
Söker ni ett speciellt urval av adresser eller e-postadresser till företag hjälper vi er att hitta det ni söker. Fyll i formuläret och beskriv målgruppen ni är ute efter så noga som möjligt så återkommer vi med uppgifter om antal företag och priser. Sökningen är helt kostnadsfri.

Om ni söker ett visst antal företag så ange även detta så att vi kan justera sökningen och komma med förslag på hur vi kan uppnå detta antal.

Priserna beror på antal företag, vilka uppgifter ni behöver, vilket företagsregister vi måste plocka adresserna från och hur ni vill ha dem levererade. Läs mer här >

Färdiga Branschregister
Branschregistren innehåller uppdaterade företagsadresser i excel-format med bl.a namngiven VD, bransch, antal anställda och omsättning.

Företagen är de största företagen i respektive bransch, aktiebolag från 4 anställda och uppåt. När man fått registret kan man selektera själv fram företag utifrån omsättning, antal anställda, bransch, kommun, postnummer och riktnummer. Köpa e-postadresser till företag som är färdiga register är ett billigt sätt att köpa en större mängd adresser.  Läs mer här >

Färdiga Länsregister
Länsregistren innehåller uppdaterade företagsadresser i excel-format med bl.a namngiven VD, bransch, antal anställda och omsättning. Läs mer här >

Företagen är de största företagen i respektive län, aktiebolag från 4 anställda och uppåt. När man fått företagsregistret kan man selektera själv fram företag utifrån omsättning, antal anställda, bransch, kommun, postnummer och riktnummer. Att köpa adresser eller e-postadresser till företag som är färdiga register är ett billigt sätt att köpa en större mängd adresser.

Adresserna är klara för att skicka till tryckeri.

Köpa företagsregister
Företagsnamn
Post- och besöksadress
Län
Kommun
Telefon
Antal anställda
Startdatum
Bransch (SNI och klartext)
Orgnummer
Omsättning (endast AB)
Namn på VD kan väljas till
Reklamutskick
Kundregister
CRM
Registeruppbyggnad
Undersökningar

Registren levereras i Excel-format via e-post, antingen som bifogade fil eller med en nedladdningslänk. Registret är inte på några sätt låst utan är fritt att använda vid flera tillfällen.

Passa på att samtidigt beställa färdigutskrivna adressetiketter av hög kvalitet med valfritt tilltryck. Pris 0,50 kr/etikett + 189 kr i porto och hantering.
Ladda ner nedanstående demo i MS Excel format för att se hur registret är upplagt. Klicka på länken för att starta hämtningen och välj ”Öppna” i dialogrutan som kommer upp.
Ladda ner demo >>