Företagsregister

Företagsregister 2018-12-05T09:25:20+00:00

Köpa företagsregister

Vårt företagsregister uppdateras dagligen och innehåller alla företag och verksamheter i Sverige.
Vill ni köpa företagsregister med eller utan etiketter och e-postadresser så anger ni detta i er förfrågan.

Eget urval – Gör förfrågan här
Söker ni ett speciellt urval av adresser till företag hjälper vi er att hitta det ni söker. Fyll i formuläret och beskriv målgruppen ni är ute efter så noga som möjligt så återkommer vi med uppgifter om antal företag och priser. Sökningen är helt kostnadsfri.

Om ni söker ett visst antal företag så ange även detta så att vi kan justera sökningen och komma med förslag på hur vi kan uppnå detta antal.

Priserna beror på antal företag, vilka uppgifter ni behöver, vilket företagsregister vi måste plocka adresserna från och hur ni vill ha dem levererade. Läs mer här >

Färdiga Branschregister
Branschregistren innehåller uppdaterade företagsadresser i excel-format med bl.a namngiven VD, bransch, antal anställda och omsättning.

Företagen är de största företagen i respektive bransch, aktiebolag från 4 anställda och uppåt. När man fått registret kan man selektera själv Save fram företag utifrån omsättning, antal anställda, bransch, kommun, postnummer och riktnummer. Köpa företagsregister som är färdiga är ett billigt sätt att köpa en större mängd adresser.  Läs mer här >

Färdiga Länsregister
Länsregistren innehåller uppdaterade företagsadresser i excel-format med bl.a namngiven VD, bransch, antal anställda och omsättning. Läs mer här >

Företagen är de största företagen i respektive län, aktiebolag från 4 anställda och uppåt. När man fått företagsregistret kan man selektera själv fram företag utifrån omsättning, antal anställda, bransch, kommun, postnummer och riktnummer. Att köpa företagsregister som är färdiga är ett billigt sätt att köpa en större mängd adresser.

Adresserna är klara för att skicka till tryckeri.

Skicka en offertförfrågan
Köpa företagsregister
Registerinnehåll

Företagsnamn
Post- och besöksadress
Län
Kommun
Telefon
Antal anställda
Startdatum
Bransch (SNI och klartext)
Orgnummer
Omsättning (endast AB)

Namn på VD kan väljas till

Användningsområden

Reklamutskick
Kundregister
CRM
Registeruppbyggnad
Undersökningar

Leverans och användning

Registren levereras i Excel-format via e-post, antingen som bifogade fil eller med en nedladdningslänk. Registret är inte på några sätt låst utan är fritt att använda vid flera tillfällen.

Adressetiketter

Passa på att samtidigt beställa färdigutskrivna adressetiketter av hög kvalitet med valfritt tilltryck. Pris 0,50 kr/etikett + 189 kr i porto och hantering.

Demo

Ladda ner nedanstående demo i MS Excel format för att se hur registret är upplagt. Klicka på länken för att starta hämtningen och välj “Öppna” i dialogrutan som kommer upp.

Ladda ner demo >>

Snabbkontakt
close slider