Branschregister företag

Uppdaterade företagsadresser
Adresserna i registren uppdateras kontinuerligt och när en beställning görs levereras en avbild av registret så som det ser ut just då. Registerinnehållet finns beskrivet här till höger.

En bred information
Företagen är de största aktiebolagen i branschen och endast huvudbolag. Företagsregistret innehåller en bred information om företagen vilket gör registret användbart i många sammanhang. Registret kan med fördel användas för reklamutskick, kundregister, undersökningar, telefonkampanjer mm.

Selektera själv
I och med informationen som levereras med i registret går det bra att själv selektera vidare i registret på t.e.x. branscher, antal anställda, omsättning, kommun, län, postnummer etc.

Det ingår en fri uppdatering av postadresser
Det ingår alltid en fri uppdatering efter 4 månader vid köp av våra branschregister som presenteras på hemsidan.

Leveransformat
Företagsregistret levereras som standard i Excel-format via nedladdningslänk. Till det går det att beställa till förklistrade adressetiketter. Kontakta oss om ni vill ha en annan typ av leverans än det som levereras som standard.

Webbshopp med färdiga branschregister
Det absolut billigaste sättet att köpa adresser är att beställa något av våra färdigdefinierade adressregister som vi erbjuder i vår webbshopp. Då har vi minimalt med manuellt arbete och kan erbjuda färdiga målgrupper till låga priser. Nya branschregister tillkommer i webbshoppen med jämna mellanrum. Kontrollera om ert register till företag inom en viss bransch redan finns där: Till webbshoppen (Öppnas i ett nytt fönster)

Gör en förfrågan
Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med antal träffar och priser på registret. Sökningen är helt kostnadsfri och efter ni fått priser från oss så väljer ni om ni vill beställa ut registret eller kanske justera sökningen.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilka bolagsformer är intressant? (Låt vara om alla är intressant)
Välj bort företag ägda av den offentliga sektorn?
e-postadresser till aktiebolag. Välj det alternativ som bäst stämmer in...
Köpa adresser till företag
Tillverkningsindustrin (14.500 företag)
Verkstadsindustrin (6.600 företag)
Tjänstemannaföretagen (14.000 företag)
Byggnadsindustrin (15.000 företag)
Konsultföretagen (8.100 företag)
IT-Företagen (4.500 företag)
Fastighetsbolagen (8.000 företag)
Företagsnamn
Post- och besöksadress
Län
Kommun
Telefon
Antal anställda
Startdatum
Bransch (SNI och klartext)
Orgnummer
Omsättning (endast AB)
Namn på VD kan väljas till
Reklamutskick
Kundregister
CRM
Registeruppbyggnad
Undersökningar

Registren levereras i Excel-format via e-post, antingen som bifogade fil eller med en nedladdningslänk. Registret är inte på några sätt låst utan är fritt att använda vid flera tillfällen.

Passa på att samtidigt beställa färdigutskrivna adressetiketter av hög kvalitet med valfritt tilltryck. Pris 0,50 kr/etikett + 189 kr i porto och hantering.
Ladda ner nedanstående demo i MS Excel format för att se hur registret är upplagt. Klicka på länken för att starta hämtningen och välj ”Öppna” i dialogrutan som kommer upp.
Ladda ner demo >>