Skogsägare Sverige

Skogsägare Sverige – Alla Sveriges skogsägare i ett och samma register. Genom att fylla i offertsförfrågan med önskemål om hur ert register ska vara utformat och vilken information ni vill ha med så gör vi en sökning och återkommer med en offert på önskat register. Sökningen är helt kostnadsfri, detta är ingen beställning.

Efter det att ni mottagit offerten över skogsägare så väljer ni om ni vill beställa adresserna eller kanske justera sökningen. Skogsägare Sverige uppdateras i realtid och ni får alltid den senaste informationen levererad till er. Registret levereras som standard i Excel men det går även bra att komplettera med färdiga adressetiketter. Alla andra databasformat går även att beställa, tala i så fall med någon av våra medarbetare.

En skogsfastighet kan ägas av både privatpersoner och företag. En ägare kan äga flera skogsfastigheter och en skogsfastighet kan ägas av flera ägare. Det som man i regel vill i ett adressregister är att få med unika ägare och inga dubbletter. Vi dubbletteliminerar och levererar varje ägare endast en gång som standard.

Ägare av skogsfastighet kan selekteras fram utifrån nedanstående parametrar:

  • Geografiskt område
  • Typ av ägare
  • Typ av fastighet
  • Taxeringsvärde
  • Areal

Beställ er kostnadsfria offert här nedan så återkommer vi med antalsuppgifter och priser, inom 24 timmar.

Skogsägare Sverige
Användningsområden

Reklamutskick
Kundregister
CRM
Registeruppbyggnad
Undersökningar

Leverans och användning

Registren levereras i Excel-format via e-post, antingen som bifogade fil eller med en nedladdningslänk. Registret är inte på några sätt låst utan är fritt att använda vid flera tillfällen.

Demo

Ladda ner nedanstående demo i MS Excel format för att se hur registret är upplagt. Klicka på länken för att starta hämtningen och välj ”Öppna” i dialogrutan som kommer upp.  Ladda ner här