Bostadsrättsföreningar register – Eget urval

Bostadsrättsföreningar register – Söker ni ett speciellt urval av adresser till bostadsrättsföreningar så gör vi en sökning och återkommer med antal träffar, vilken information vi kan lämna och ett pris för registret.

Fyll i formuläret och beskriv bostadsrätterna ni är ute efter så noga som möjligt så återkommer vi med uppgifter om antal adresser till bostadsrättsföreningar och priser. Sökningen är helt kostnadsfri.

Priserna beror på antal bostadsrättsföreningar, vilka uppgifter ni behöver, vilka register vi måste plocka uppgifterna ur och hur ni vill ha dem levererade.

Det går att beställa till förklistrade adressetiketter och ett tips kan vara att beställa två uppsättningar etiketter då det blir billigare än att komma tillbaka senare och beställa ny etiketter.  Bostadsrättsföreningar register.

e-postadresser bostadsrättsföreningar
Föreningens namn
Styrelse – namn
Styrelse – adress
Styrelse – postnr
Styrelse – ort
Styrelse – telefon
Antal lägenheter
Byggår
Etableringsår
org.nr
Län
Länskod
Kommun
Kommunkod

e-postadresser – Extra tillval

Reklamutskick
Kundregister
CRM
Registeruppbyggnad
Undersökningar
Registren levereras i Excel-format via e-post, antingen som bifogade fil eller med en nedladdningslänk. Registret är inte på några sätt låst utan är fritt att använda vid flera tillfällen.
Passa på att samtidigt beställa färdigutskrivna adressetiketter av hög kvalitet med valfritt tilltryck. Pris 0,50 kr/etikett + 189 kr i porto och hantering.
Vill ni se en demo av hur registret är uppbyggt, är det bara att kontakta oss, så löser vi det.