Eget urval/ skräddarsydd målgrupp

Söker ni ett speciellt urval av adresser till företag hjälper vi er att hitta det ni söker. Fyll i formuläret och beskriv målgruppen ni är ute efter så noga som möjligt, så återkommer vi med uppgifter om antal företag och priser. Sökningen är helt kostnadsfri.

Om ni söker ett visst antal företag så ange även detta så att vi kan justera sökningen och komma med förslag på hur vi kan uppnå detta antal.

Priserna beror på antal företag, vilka uppgifter ni behöver, vilket register vi måste plocka adresserna från och hur ni vill ha dem levererade.

Lägsta priset per adress får man om man beställer de färdiga register som finns under ”Länsregister” & ”Branschregister”.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Vilka bolagsformer är intressant? (Låt vara om alla är intressant)
Välj bort företag ägda av den offentliga sektorn?
e-postadresser till aktiebolag. Välj det alternativ som bäst stämmer in...
Köpa adresser till företag
Företagsnamn
Post- och besöksadress
Län
Kommun
Telefon
Antal anställda
Startdatum
Bransch (SNI och klartext)
Orgnummer
Omsättning (endast AB)
Namn på VD kan väljas till
Reklamutskick
Kundregister
CRM
Registeruppbyggnad
Undersökningar

Registren levereras i Excel-format via e-post, antingen som bifogade fil eller med en nedladdningslänk. Registret är inte på några sätt låst utan är fritt att använda vid flera tillfällen.

Passa på att samtidigt beställa färdigutskrivna adressetiketter av hög kvalitet med valfritt tilltryck. Pris 0,50 kr/etikett + 189 kr i porto och hantering.
Ladda ner nedanstående demo i MS Excel format för att se hur registret är upplagt. Klicka på länken för att starta hämtningen och välj ”Öppna” i dialogrutan som kommer upp.
Ladda ner demo >>