Länsregister företag

Adresserna i länsregistret uppdateras kontinuerligt och när en beställning görs levereras en avbild av registret så som det ser ut just då. Registerinnehållet finns beskrivet här till höger.

En bred information
Företagen är de största företagen i länet och endast aktiebolag. Adressregistret innehåller en bred information om företagen vilket gör registret användbart i många olika sammanhang. Registret kan med fördel användas för reklamutskick, kundregister, undersökningar, telefonkampanjer mm.

Selektera själv
I och med informationen som levereras med i registret går det bra att själv selketera vidare i registret på t.e.x. branscher, antal anställda, omsättning, kommun, postnummer etc.

Leveransformat
Företagsregistret levereras som standard i Excel-format via e-post. Till det kan man beställa adressetiketter eller färdiga trycksaker. Kontakta oss om ni vill ha en annan typ av leverans än det som levereras som standard.

e-postadresser
Registren på denna sida innehåller info@ adresser till en del av företagen som är med i registret. Om ni söker register för e-postutskick rekommenderar vi att ni i stället tittar på vår produkt ”e-postregister” som ni hittar i menyn.

Skicka en offertförfrågan
Registerinnehåll

Företagsnamn
Post- och besöksadress
Län
Kommun
Telefon
Antal anställda
Startdatum
Bransch (SNI och klartext)
Org.nummer
Omsättning
Namn på VD

Användningsområden

Reklamutskick
Kundregister
CRM
Registeruppbyggnad
Undersökningar

Leverans och användning

Registren levereras i Excel-format via e-post, antingen som bifogade fil eller med en nedladdningslänk. Registret är inte på några sätt låst utan är fritt att använda vid flera tillfällen.

Adressetiketter

Passa på att samtidigt beställa färdigutskrivna adressetiketter av hög kvalitet med valfritt tilltryck. Pris 0,50 kr/etikett + 189 kr i porto och hantering.

Demo

Ladda ner nedanstående demo i MS Excel format för att se hur registret är upplagt. Klicka på länken för att starta hämtningen och välj ”Öppna” i dialogrutan som kommer upp.

Ladda ner demo >>